• Pinkstertoernooi 2017

  Hoewel het nog even duurt, is de Pinkstertoernooicommissie alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het Pinkstertoernooi. Dit geweldige jeugdtoernooi vindt dit jaar plaats op 3, 4 en 5 juni.
   
  Houd deze data dus vrij, want we gaan ervan uit dat al onze pupillen, aspiranten (soft-en honkbal) en junioren (soft-en honkbal) aan het toernooi  deelnemen. Ook van de ouders zal op deze dagen hulp gevraagd worden bij bijvoorbeeld het bemannen van een kraam, assistentie in de kantine of optreden als scheidsrechter. Zonder die hulp kan het toernooi niet doorgaan. Via de contactouders/coaches hoort u hier binnenkort meer over.
   
  Buitenlandse teams
  Ook dit jaar doen er weer vele buitenlandse teams mee aan het Pinkstertoernooi, o.a. uit Kroatië en Frankrijk. Bijzonder is dat dit jaar voor het eerst een team uit Sala Baganza naar Nederland afreist voor deelname. En daar zijn we natuurlijk heel trots op!
   
  We hopen dat we behalve deelnemers ook heel veel toeschouwers kunnen verwelkomen!