• HCAW organiseert I.M. Charles Urbanus Sr. Toernooi

  Komend weekeinde, zaterdag 8 en zondag 9 april, organiseert HCAW de vijfendertigste editie van het In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi. Vanwege het wegvallen van het Haarlemse Kinheim uit de Hoofdklasse kent het toernooi dit jaar slechts drie deelnemers. L&D Amsterdam Pirates, Hoofddorp Pioniers en HCAW zelf geven komend weekeinde acte de presence in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei. Omdat het toernooi dit jaar maar drie deelnemers kent komt de wedstrijd op vrijdagavond te vervallen. Zaterdag 8 en zondag 9 april worden er in totaal zes wedstrijden gespeeld. De toegang is gratis.


  In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi 8 en 9 april 2017
  Wedstrijdschema


  Zaterdag 8 april 2017

  10:00 uur  HCAW - L&D Amsterdam Pirates
  12:30 uur  L&D Amsterdam Pirates - Hoofddorp Pioniers
  15:00 uur  Hoofddorp Pioniers - HCAW


  Zondag 9 april 2017

  10:00 uur  HCAW - Hoofddorp Pioniers
  12:30 uur  Hoofddorp Pioniers - L&D Amsterdam Pirates
  15:00 uur  L&D Amsterdam Pirates - HCAW