• Oefencampagne Dames I gestart

    Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt ook het eerste damessoftbalteam van HCAW een aantal oefenwedstrijden. Afgelopen zondag werd er al indoor gespeeld in sporthal Arkendonk in Oosterhout. Er werd verdienstelijk gelijkgespeeld tegen Twins 2 (1-1), uitkomende in de Eerste Klasse B, en met 5-1 gewonnen van Beveren Lions uit Belgié.

    Aanstaande zondag  18 maart speelt Dames I, om 13.00 uur, voor het eerst thuis in de Rob Hoffmann Vallei. Domstad Dodgers de tegenstander. Dit team treft Dames I later dit jaar ook in de reguliere competitie.

    In het weekeinde van 24 en 25 maart nemen de dames deel aan de Midden Nederland Cup bij Hilversum Hurricanes. Tijdens de zevende editie van dit toernooi treffen de Bussumers, op zaterdag UVV (11.30 uur) en Amsterdam Pirates (13.00 uur). Zondag vinden de finales plaats.

    Op Tweede Paasdag (maandag 2 april) nemen de Bussumers het thuis op tegen Red Lions (13.00 uur) uitkomende in de Eerste Klasse B.

    De competitie in de Eerste Klasse A, die dit jaar uit tien teams bestaat, zal op zaterdag 7 april een aanvang nemen. In het openingsweekeinde van de competitie is Amsterdam Pirates de eerste tegenstander. Zondag 8 april (13.00 uur) zal er in de hoofdstad worden gespeeld.