• Seizoen 2018 schoon en fris van start!

 • Over een paar weken is het zover; na een lange koude winter start het nieuwe honk- en softbalseizoen. De veldcrew van de SSLH heeft keihard gewerkt om de accommodatie klaar te maken voor de eerste buitentrainingen en (oefen)wedstrijden.

  Fris van start

  Zo zijn de relatie-units, de kleedkamers, het jeugdhonk, de entree en de tribune uitgebreid schoongemaakt. Daarnaast zijn de dugouts van veld 3 opgeknapt, de screens gerenoveerd, struiken en bomen gesnoeid en bankjes in de lak gezet... zelfs de schakelkasten van de lichtmasten zien er weer als nieuw uit. En als klap op de vuurpijl is er een heuse verzorgingsruimte ingericht voor onze toekomstige Beeballers ;-)

  Binnenkort worden ook nog de 400 stoeltjes op de tribune gerenoveerd. Deze zijn verkleurd en met behulp van overgebleven materialen worden de zittingen en rugleuningen vervangen en het buisframe opnieuw geschilderd.

  Seizoen 2018 schoon en fris van start! 11    Seizoen 2018 schoon en fris van start! 10   Seizoen 2018 schoon en fris van start! 1    Seizoen 2018 schoon en fris van start! 8    Seizoen 2018 schoon en fris van start! 14   Seizoen 2018 schoon en fris van start! 6

  Houden zo!?

  Nu alles er weer tiptop uitziet, willen we dat natuurlijk graag zo houden! Uiteraard worden de vuilnisbakken met regelmaat geleegd, maar dat kan alleen als het vuil er ook daadwerkelijk in terechtkomt. Helaas zien we nog te vaak zwerfvuil op de grond liggen (zowel op/langs het veld als in de hal!). We vragen alle teams met klem om de dug-outs na de trainingen en wedstrijden schoon en opgeruimd achter te laten. Let hierbij ook op de dug-out van de tegenstander.

  Lijnen trekken op het hoofdveld

  Helaas is Ruud Huisstede de Wit gestopt met zijn werkzaamheden voor HCAW. Daarom hebben we besloten dat, net als bij andere verenigingen, de teams voortaan voor aanvang van de wedstrijd zelf de lijnen moeten trekken. De SSLH zal uiteraard zorg dragen voor beschikbaarheid van de benodigdheden (krijt, krijtkar, draad, spijkers, raamwerk voor slagperk, etc.).

  Zonnebloempitten

  Het is nog steeds een heikel punt voor onze accommodatiebeheerders; de zonnebloempitten. Het verwijderen van deze zonnebloempitten (en pel-pinda’s) rondom de dug-outs is namelijk ‘a hell of a job’ voor de veld-crew. Daarom willen we iedereen erop wijzen dat zonnebloempitten en pel-pinda’s absoluut niet zijn toegestaan op ons gehele complex.

  Laten we met elkaar blijven zorgen voor een schone en opgeruimde accommodatie, zodat we onze gasten met trots kunnen ontvangen!

  Seizoen 2018 schoon en fris van start! 13   Seizoen 2018 schoon en fris van start! 17   Seizoen 2018 schoon en fris van start! 18