• Zondag 27 mei: Jan Kort BeeBall Toernooi

    Een dag vol honk- en softbal voor de allerjongsten!
    Op zondag 27 mei organiseert HCAW het jaarlijkse Jan Kort BeeBall toernooi voor de allerjongsten. Dit keer komen 29 teams met ruim 200 honkballertjes vanuit het hele land met hun coaches en ouders naar HCAW voor een dag vol met wedstrijdjes, een spellencircuit en met name heel veel lol.

    Alle kinderen zijn welkom
    Om 10.00 uur wordt het toernooi geopend door de zoon en kleinzoon van oud HCAW-voorzitter Jan Kort, aan wie het toernooi zijn naam dankt. Hierna start de swingende warming-up door dansschool Jelly Jam Dance uit Naarden. Op het gehele HCAW-complex worden wedstrijdjes gespeeld. Maar ook kinderen die geen honkbal spelen zijn deze dag van harte welkom. Er is een loterij waar tegen een klein bedrag hele leuke prijzen te winnen zijn, en er is een spellencircuit waar kinderen hun vaardigheden kunnen oefenen onder begeleiding van HCAW-trainers. Om 16.00 uur wordt het toernooi afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking aan alle deelnemende teams.