• Jeugd HCAW haalt mooi bedrag op met Grote Clubactie

  In een maand tijd hebben de jeugdspelers van HCAW ruim 600 loten verkocht voor de landelijke Grote Clubactie. Hiermee hebben ze een bedrag opgehaald van maar liefst €1464, dat zal worden besteed aan het opknappen van het jeugdhonk. 

  Beste verkopers
  Voorzitter Huib Schrijvers nam dit prachtige bedrag vandaag tijdens de Honkbalschool symbolisch in ontvangst. Er waren ook prijzen voor de beste verkopers. Naast het best verkopende team (Pupillen 3 met 189 loten) waren er de beste individuele verkopers. In het filmpje hieronder is te zien hoe Toss Spekking, Stan Bouma en Dante Roddenhof hun cadeaubon voor de HCAW fanshop uitgereikt kregen.  

  Opknapideeën
  Voor HCAW is meedoen met de Grote Clubactie een uitdaging, omdat de start van de actie aan het einde van het honkbalseizoen is. Desondanks hebben de kinderen en de lotenkopers erg hun best gedaan om dit resultaat neer te zetten. Tijdens de winterstop wordt bekeken hoe het jeugdhonk weer een gezellige plek kan worden, waar de jeugdspelers voor en na de trainingen en wedstrijden kunnen spelen en chillen. Jeugdspelers die hier leuke ideeën over hebben, kunnen die sturen naar info@hcaw.nl 

  Trekkingsuitslag
  De trekking van de landelijke Grote Clubactie vindt op 12 december 2018 plaats. Alle loten van HCAW zijn verkocht via een eenmalige incasso. Bij de afschrijving staat het lotnummer vermeld en mocht daar een geldprijs op vallen, dan zal dat automatisch worden bijgeschreven. De gehele trekkingsuitslag is tegen die tijd te vinden op de website van de Grote Clubactie: https://lotchecker.clubactie.nl