• Heren I opnieuw met lege handen


  Ook na het tweede weekeinde van de reguliere competitie staan de honkballers van HCAW nog met lege handen. Lukte het vorige week niet om regerend lands- en Europees kampioen Curaçao Neptunus te verslaan, dit weekeinde bleek de runner-up van 2018, L&D Amsterdam, driemaal te sterk. Ondanks dat de Bussumers nagenoeg niets onder deden voor de Amsterdammers werd er wel drie keer aan het kortste eind getrokken. Donderdagavond verloor HCAW met 2-0, zaterdag met 6-8, zondag met 7-3.

  Donderdagavond bleef het tot op het laatste moment spannend. Pas in de zesde inning werd het eerste punt van de wedstrijd gescoord. Twee innings later bracht L&D Amsterdam de eindstand op het scorebord: 2-0.

  Zaterdag verdedigde HCAW zelfs lange tijd een ruime voorsprong (5-0 en 6-1). Met zeven tegenpunten in de laatste twee innings gaf HCAW de winst alsnog uit handen.

  Net als vorige week een keer gebeurde keek HCAW zondag na de eerste inning al tegen een ruime achterstand aan. In de daaropvolgende innings kropen de Bussumers dichterbij (4-3), maar net op het moment dat de ploeg van Dè Flanegin en Rudy Dirksen de Amsterdammers weer binnen handbereik had werd de genadeklap uitgedeeld: 7-3.

  Na de zware start kan HCAW komende weken de achtervolging inzetten op de concurrentie. Achtereenvolgens volgen nu series wedstrijden tegen DSS, Quick Amersfoort, Hoofddorp Pioniers, Silicon Storks en Twins Oosterhout.
  Opnieuw start HCAW komend weekeinde de serie wedstrijden met een uitwedstrijd. Zowel aanstaande donderdag (aanvang: 19.30 uur) als zondag (14.00 uur) treffen de Bussumers DSS in Haarlem. Zaterdag wordt er in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei gespeeld. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.