• HCAW Open Dag voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar!

  Op zondag 5 januari 2020, de laatste dag van de Kerstvakantie, wint de (jaarlijks terugkerende) Open Dag voor de jeugd weer plaats. Jongens en meisjes in de leeftijd van vijf tot twaalf jaar zijn, samen met hun ouders, van 13.00 uur tot 15.00 uur welkom in de Rob Hoffmann Vallei om te komen kennismaken met honk- en softbal.

  Tijdens deze Open Dag verzorgt een enthousiast team van diverse trainers een leuke clinic in honk- en softbal in onze eigen eigen trainingshal. De kinderen krijgen op speelse wijze vang-, gooi- en slagtechnieken aangeleerd, maar het gaat vooral om het ervaren van spelplezier en sportiviteit.

  Beeball

  Beeball is de voorloper van het echte honk- en softbal en is ontwikkeld om de allerjongste spelers en speelsters te laten kennismaken met de honk- en softbalsport. Beeball is een leuk, stoer en flitsend spel waarbij beweging, teamgeest en sportiviteit voorop staan.

  Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Zo raken ze snel vertrouwd met slaan, gooien en vangen. Beeball kan bij HCAW gespeeld worden door kinderen in de leeftijd van vijf tot tien jaar.

  Aanmelden

  De Open Dag vindt plaats in de trainingshal op het terrein van HCAW aan de Zanderijweg 4-6 in Bussum. Iedereen kan binnenlopen en komen meetrainen, maar vooraf aanmelden is wel gewenst. Stuur hiervoor een e-mail naar beeball@hcaw.nl. Voor handschoenen, knuppels en ander materiaal wordt gezorgd, kinderen moeten wel zelf zaalschoenen meenemen. HCAW zorgt ook voor koffie en thee voor de ouders en limonade en wat lekkers voor de kinderen. Na afloop krijgt iedere jonge deelnemer vijf gratis proeftrainingen aangeboden voor een verdere kennismaking met deze leuke sport.

  Tot 5 januari allemaal!