• Spelplezier bovenaan bij open dag HCAW

    Zondag, 5 januari 2020

    Plezier! Dat was het toverwoord op de open dag van honkbalvereniging HCAW in Bussum. Onder toeziend oog van verslaggever Dennis Nieuwenhuis maakten de jongeren tussen de 5 en 12 jaar kennis met de honkbalsport.

    NH Sport/Dennis NieuwenhuisEén van de trainers op de open dag was Clive Mendes, oud-speler van HCAW. Hij moest bij het zien van al die kinderen even terugdenken aan vroeger. "Ja dat zeker, want ik doe ook honkbalscholen en ik heb ook heel lang de algemene wintertraining bij HCAW gedaan, Midden-Nederland doe ik trainingen op het veld. Het doet mij dus zeker terugdenken aan mijn tijd als speler, want bij ons werd het ook vroeger goed met de paplepel ingegoten", legde hij Dennis enthousiast uit.

     

    Lees verder op de de site van NHNieuws!