• Nieuw: Slowpitch bij HCAW

  Voor (senior)leden en ouders van jeugdleden.

  Wekelijks lekker sporten, vooral Slowpitch, op een vaste tijd en een vaste plek.

  Vanaf maandag 25 mei start HCAW het wekelijks sport-uur voor al haar seniorleden en ouders van jeugdleden.

  U bent het hele jaar elke maandagavond welkom van 19:30 tot 21:00 op HCAW veld 1.

  Het programma kent een vast stramien, een korte warming up, een kwartiertje specifieke vaardigheden aanleren en daarna een lekkere (onderlinge) wedstrijd Slowpitch.

  Zoals vroeger op het schoolplein, even “poten” om de teams van de avond samen te stellen.

  Wij verzekeren u dat u na anderhalf uur met een voldaan gevoel en wat extra adrenaline huiswaarts gaat.

  Het programma wordt verzorgd door Danny Rombley. Danny heeft als jeugdspeler bij HCAW gespeeld, is jarenlang een van de beste honkballers in de Hoofdklasse geweest en is zelfs met het Nederlands team Wereldkampioen geworden! 

  Slow pitch is een variant van honk- en softbal, een kenmerk is de nadruk op slaan en een veel minder dominante rol voor de pitcher. 3-slag of 4-wijd komt bij slowpitch veel minder voor, het aantal honkslagen en vangballen is veel hoger dan bij honk- of softbal. Het spel verloopt veel sneller, in een uur speel je vaak een volledige wedstrijd van 7 innings.

  U doet mee en brengt uw eigen handschoen en knuppel mee, als u daar niet over beschikt dan kunt u gebruik maken van de aanwezige materialen. Dit avondje sporten komt niet in de plaats van uw normale trainingen en tot de zomer zijn daar geen kosten aan verbonden.

  Vanaf 1 september 2020 zullen de kosten € 15 per maand bedragen.

  Vooraf inschrijven is niet nodig, we houden wekelijks een klein aanwezigheidslijstje bij.

  Als u van plan bent te komen, maar wilt u samen met uw zus, of met een van uw buren, of met een vriend of vriendin komen? Ook dat kan, tot de zomer gratis daarna € 15 per maand.