• Onze accomodatie gaat voorzichtig van het slot!

  Vanaf vandaag (1 juli 2020) gaat onze accomodatie weer voorzichtig open voor ouders en toeschouwers!

  Uiteraard blijft de 1.5 meter regeling van kracht. Omdat handhaven van grotere groepen mensen lastig is, willen we de verantwoordelijkheid hiervoor een beetje verdelen door het naar teamniveau te trekken. Ieder team zorgt voor een eigen coronaverantwoordelijke tijdens de training en thuiswedstrijden. De hesjes zijn besteld, ieder team krijgt een eigen hesje voor in de kliko.

  Daarnaast blijft handen wassen bij aankomst en bij het verlaten van het terrein verplicht, wij zorgen voor voldoende reinigingslotion.

  Tenslotte, de kantine gaat ook weer open. We maken een looproute, waarbij de ingang de ingang blijft en de uitgang via de serre. Ook in de kantine, op het terras en op de tribunes is de 1.5m regeling van toepassing. Wij rekenen erop dat jullie zelf de verantwoordelijkheid nemen om hier goed op te letten. In het geval dit niet lukt zullen er gepaste aanvullende maatregelen worden genomen.

  Overall geldt nog steeds:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Vermijd drukte.
  • Verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius? Blijf thuis en ziek uit.
  • Was je handen, schud geen handen en hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

  Let's play ball!!