• HCAW neemt deel aan de DEEN Sponsoractie

  Net als een aantal jaren geleden neemt HCAW weer deel aan de Sponsoractie van DEEN Supermarkten en jij kunt ons daarbij helpen! Met deze mooie actie verdeelt DEEN Supermarkten een mooi bedrag van 400.000 euro over ruim 300 sportverengingen. Op die manier draagt de supermarktketen een steentje bij aan het sociale leven in de omgeving van de  winkelfilialen.

  Hoe werkt het?

  Bij iedere 10 euro aan boodschappen die je doet bij DEEN Supermarkten krijg je een actiemunt. Bij speciale actieproducten krijg je als klant extra sponsormunten. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal vijf verenigingen. Doneer je munt aan je favoriete vereniging, HCAW in dit geval. Hoe meer munten wij ontvangen, hoe groter de sponsorbijdrage.

  Zo steun je onze mooie vereniging tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen zonder dat het je iets extra's kost!

  De muntenactie loopt van zondag 16 augustus tot en met zaterdag 5 september.

  Doe in die periode (en daarna natuurlijk ook) je boodschappen bij de, onlangs geheel verbouwde, DEEN aan de Laarderweg 150 in Bussum en gooi de gekregen munten alsjeblieft in onze koker. Zo help je ons aan een mooi sponsorbedrag.