• Berichtgeving omtrent speler met corona

  Beste HCAW-ers,

  Vandaag (donderdag 17 september) hebben wij als vereniging vernomen dat een speler van Heren 2 positief is getest op COVID-19. Deze speler is na zondag 13 september niet meer bij HCAW geweest en blijft volgens het advies van de GGD 10 tot 14 dagen in quarantaine.

  De GGD heeft het advies gegeven om de leden van de vereniging te informeren over de besmetting. Volgens de GGD is er geen reden voor extra maatregelen ten behoeve de leden. De medespelers hebben een brief ontvangen, waarin wordt gewezen op het in acht nemen van de corona maatregelen en het extra alert zijn op klachten.

  Voor alle spelers, ouders en supporters geldt dat zij zonder risico naar HCAW kunnen blijven komen.

  Vanzelfsprekend hebben wij ook de KNBSB geïnformeerd over deze kwestie.

  We informeren u, omdat we u graag zo goed mogelijk op de hoogte houden, transparant willen zijn en om mogelijke zorgen te voorkomen. 

  Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Frank Mooijman via frank.mooijman@hcaw.nl

  Met vriendelijke groet,

  Bas Veerman

  voorzitter HCAW