• Zondag 13 december bij HCAW

    De honkbalschool in de hal voor de jeugd loopt goed. Iedereen geniet, de instructeurs en de deelnemers en de organisatie. Bij de ingang staan de ontsmettingsmiddelen voor de deelnemers en er wordt netjes gecontroleerd dat er geen mensen de verder gesloten accomodatie op komen.
     
    En toen stonden er opeens vier vriendelijke heren op mountainbikes. Een van hen vroeg of hij zijn vrienden het terrein mocht laten zien waar hij vroeger had gespeeld. Het bleek voormalig catcher van HCAW en het Nederlands team in de jaren zeventig Bart Seidel te zijn. Het terrein op kon niet en dat begrepen de heren toen het werd uitgelegd. Maar wel was hij bereid om voor ons te poseren voor de muurschildering destijds gemaakt door teamgenoot Wim Hageman voor op onze website. Hopelijk zien we hem in het nieuwe seizoen weer terug op de tribune.
     
    In de hal ging het rustig verder inmiddels. Met bullpens,slagoefeningen en een wedstrijdje opdrukken dat gewonnen werd door Leon Elshof die het net even langer vol hield dan Dexter de Weert.Volgende keer alweer de laatste van de negen trainingen en hopelijk gaan alle deelnemers mede dankzij de enthousiaste inzet van de instructeurs een prima seizoen bij hun vereniging tegemoet in 2021.