• Met pensioen? Toch wat doen!

    Vrijwilliger voor één ochtend per week.

    De HCAW-accommodatiecommissie heeft gezellige klussen voor u. Eenmaal per week, maandagochtend, komen de vrijwilligers bij elkaar om het grote complex van HCAW te onderhouden.

    Belangrijkste is om de velden er tip top bij te laten liggen. Daarnaast is er altijd wel wat te repareren. We hebben daarvoor de nodige hulpmiddelen zoals een professionele maaimachine, een tractor met shovel, een golfcar, diverse aanhangers en onderhoudsapparaten. Is dat moeilijk, nee, alles is te leren en na enkele uren oefenen kan iedere vrijwilliger met de meeste apparaten uit de voeten. Natuurlijk wordt er ook veel werk verzet met handgereedschap zoals heggeschaar, schoffel en hark.

    In de wintermaanden besteden we aandacht aan onderhoud en reparatie van screens, slagkooien, de hal, en binnenwerk zoals schilderen. Afwisselend is het zeker en gezelligheid krijgt ook aandacht.

    Wilt u ons team uitbreiden, of kent u iemand, een van uw ouders of grootouders, of misschien wel de buurman of uw tante, die dat zouden willen, laat het ons weten. Een telefoontje naar Fred Burgstede (06 23 77 48 81) of Wil Kitslaar (06 510 510 70) en zij kunnen u alles vertellen over dit leuke vrijwilligerswerk.