• NIEUW: HCAW sport-hoodie

  Nieuw in de Fanshop!

  De HCAW Sport-hoodie is een (sport) hoodie van 100% polyester en daarmee ademend en vochtafvoerend. Dit maakt dat deze hoodie, zowel op het veld als daarbuiten  comfortabel is om te dragen, zelfs al valt er lichte regen. 

  Het HCAW logo wordt aangebracht middels zeefdruk. De afbeelding ligt op de stof en is een kleurechte en slijtvaste bedrukking.

  Deze hoodie komt in de plaats van de hoodie zoals die de laatste jaren verkrijgbaar was in onze Fanshop.

  Aangezien deze (nieuwe) hoodies door ons niet meer per stuk besteld kunnen worden, maken wij middels dit bericht graag een kleine inventarisatie onder jullie, onze leden, naar het animo voor deze nieuwe HCAW Sport-hoodie. Dit geeft ons een duidelijker beeld met betrekking tot de hoeveelheid te bestellen hoodies.

  Reserveer daarom nu alvast je nieuwe HCAW-hoodie en je bent er zeker van dat je aan het begin van het seizoen in een heerlijke sport hoodie op of aan het veld staat. Bovendien steun je met je reservering onze vereniging in deze moeilijke tijd! 

  Deze mooie HCAW Sport-hoodie kost EUR 42,50.

  Het reserveren van één, of meerdere, hoodies kan door te mailen naar shop@hcaw.nl. Vergeet daarbij niet te vermelden hoeveel hoodies je (in welke maat) wilt bestellen en vergeet je telefoonnummer niet te vermelden. Dan kunnen we je laten weten wanneer je bestelling voor je klaarligt.