• Gezocht: Vrijwilligers met medische achtergrond

  Voordat er in de Hoofdklasse Honkbal weer gespeeld mag worden moeten we voldoen aan het voorgestelde testprotocol van NOC*NSF en de KNBSB.  Eén van de voorwaarden uit dat protocol is dat de spelers en staf van Heren I één keer (en later meermaals) per week getest moeten worden.

  Op dit moment zijn we bij HCAW aan het kijken of en hoe we op een zo makkelijk en efficient mogelijke manier aan de geldende eisen kunnen voldoen.

  Spontaan hebben zich inmiddels al twee potentiele testers bij ons gemeld, maar daarbij kunnen we zeker meer hulp gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar jou!

  Heb je een BIG-registratie en/of medische achtergrond en wil je ons helpen bij het uitvoeren van de tests die nodig zijn om Hoofdklasse te mogen spelen? Wil je met ons meedenken en ons adviseren over de praktische en veilige uitvoering van een behoorlijk aantal tests per week?

  Dan horen we graag van je!

  Ben of ken je iemand die ons hierbij kan en wil helpen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op door te mailen naar Tophonkbal@hcaw.nl.

  Dankjewel alvast!