• Siewe Makelaars wordt nieuwe sponsor

    Bekende makelaar Siewe uit Bussum is met Honk- en Softbalvereniging HCAW een meerjarige sponsorovereenkomst aangegaan. Siewe Makelaars zal naast zichtbaarheid op de stoelen op het hoofdveld, ook alle leden van HCAW een gratis waardebepaling van hun woning bieden.

    Een warm hart voor HCAW

    ‘Ik loop al een tijd rond op HCAW als coach van mijn zoon’s team. Ik draag de verenging een warm hart toe. Zeker in deze lastige tijden is het belangrijk dat de lokale ondernemers de gemeenschap blijven ondersteunen’, volgens Jasper Siewe. Gaby ter Keurs, bestuurslid van HCAW zegt: ‘Het is mooi te zien dat we veel support krijgen uit de hele gemeente Gooise Meren, maar we kunnen ze ook zeker veel bieden. We zijn een vereniging die topsport en breedtesport biedt en met de laatste ontwikkelingen op het gebied van HonkbalTV, kunnen we onze sponsoren nog meer (landelijke) exposure bieden, ook als er even geen/minder publiek komt. We zijn daarom ook blij met Siewe Makelaars als nieuwe partner.’