• Goed nieuws!

    Eindelijk ook een beetje goed nieuws!

    De Hoofdklasse-verenigingen en de KNBSB zijn verheugd te kunnen aankondigen dat in de periode 20 tot en met 30 mei 2021 publiek welkom is bij competitiewedstrijden in de Honkbal Hoofdklasse en de Fastpitch Softbal Dames Hoofdklasse. Deze mogelijkheid is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen het ministerie van VWS, NOC*NSF, de verenigingen en de KNBSB.

    Heren 1 speelt in deze periode 4 thuiswedstrijden. We hopen dan ook dat jullie onze mannen komen aanmoedigen binnen de gestelde protocollen.

    Om aanwezig te zijn bij onze thuiswedstrijden gelden wel een aantal regels. Zo dien je een kaartje te reserveren en dien je je te laten testen als je 13 jaar of ouder bent. Klik hier voor meer informatie en voor het reserveren van een kaartje. Het kaartje is gratis!