• HCAW stelt orde op zaken

    Na de drie nederlagen tegen L&D Amsterdam van overige week hebben de honkballers van HCAW afgelopen weekeinde orde op zaken gesteld. Hoofddorp Pioniers werd driemaal verslagen. Donderdagavond wonnen de Bussumers in eigen huis met 4-2. Zaterdag werd er in Hoofddorp met 1-7 gewonnen en de wedstrijd van zondag eindigde met een nipte thuiszege: 1-0.

    Voorafgaand aan het seizoen werd de ploeg uit Hoofddorp beschouwd als één van de concurrenten voor plaatsing bij de bovenste vier. Nu het seizoen voor de meeste ploegen zevenentwintig wedstrijden onderweg is bezetten de Hoofddorpers de zesde plaats op de
    ranglijst en is plaatsing voor de Play-Offs, de halve finale in de strijd om het landskampioenschap, voor deze concurrent vrijwel uit zicht.

    Door dit weekeinde drie keer te winnen zette HCAW zelf een grote stap in de richting van definitieve plaatsing voor de Play-Offs. Met nog vijftien competitiewedstrijden te spelen hebben de Bussumers, die onder leiding staan van clubicoon Roy Berrevoets en zijn staf, zeventien punten meer dan DSS/Kinheim, de huidige nummer vijf.

    De ploeg uit Haarlem is ook de tegenstander van komende serie wedstrijden. Als HCAW in dat drieluik opnieuw goede resultaten neerzet kan een plaats in de halve finales de Bussumers nagenoeg niet meer ontgaan. Zowel aanstaande donderdag (aanvang 19.30 uur) als zondag wordt er in het welbekende Haarlemse Pim Mulier Stadion gespeeld. Zaterdagmiddag treffen beide ploegen elkaar in Rob Hoffmann Vallei in Bussum. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur.