• Spelerswisselingen bij Heren I

  Tijdens de transferperiode, die in de nacht van dinsdag op woensdag is verstreken, heeft zich binnen de selectie van HCAW een aantal wijzigingen voorgedaan. Na het goede seizoen van dit jaar, waarin voor het vijfde jaar op rij de Play-Offs werden bereikt en waarin het team op een haar na de Holland Series bereikte, keren een aantal spelers niet terug in de selectie van nieuwe hoofdcoach Danny Rombley. Zo hebben Christopher Ge en Steven van Groningen besloten te stoppen met (top)honkbal en treffen we een viertal spelers (Leandro Anasagasti, Arthur Bonevacia, Rodney Daal en Jack Wagner) komend seizoen elders in de Hoofdklasse. Daarnaast heeft outfielder Victor Draijer besloten om zijn honkballoopbaan voort te zetten in het Italiaanse Nettuno. Draijer blijft echter wel lid van HCAW en traint tot aan zijn vertrek naar Italië gewoon mee met de selectie.

  Naast een aantal niet terugkerende spelers wordt de selectie komend seizoen ook versterkt met een aantal nieuwe namen. Zo keert werper Gio de Graauw na een kort uitstapje naar Amsterdam terug in de Bussumse Vallei. Verder is, onder meer, Quintin de Cuba (Curaçao Neptunus) in 2022 in Bussum in actie te zien en heeft ook outfielder Gilmer Lampe (L&D Amsterdam) overschrijving naar HCAW aangevraagd. Net als Victor Draijer zal Lampe komend jaar echter ook in Italië (Bologna) gaan spelen. Ook Lampe traint in Bussum mee tot aan zijn vertrek naar Italië.

  Naast nieuwe Hoofdcoach Danny Rombley bestaat de coaching staff van het vlaggenschip van HCAW in 2022 uit Jaïr Bogaerts (tweelingbroer van Major Leaguer Xander Bogaerts), Roeland Henrique Sr. (beiden Assistent Coach) en Shane Gnade (Pitching Coach).

  Een volledig overzicht van de mutaties binnen de selectie treft u hier:

  Nieuwkomers:
  Nathan Berkel (Hoofddorp Pioniers), Jaïr van Borkulo, Gio de Graauw, Gilmer Lampe, Thomas Maathuis (allen L&D Amsterdam), Quintin de Cuba (Curaçao Neptunus), Brently Martina (Silicon Storks), Arjen Nijkamp, Stijn van der Schaaf (HCAW 2), Danny Rombley (Hoofdcoach, Geen club), Jaïr Bogaerts (Assistent-Coach, Hoofddorp Pioniers).

  Vertrekkers:
  Leandro Anasagasti (RCH-Pinguïns), Arthur Bonevacia (Twins Oosterhout), Rodney Daal, Jack Wagner (Quick Amersfoort), Dion Frank (HCAW 2), Christopher Ge (PSV), Steven van Groningen (Gestopt), Kevin Nieveld, Berend Ruben (Vooralsnog onbekend), Victor Draijer (Nettuno, Italië/ blijft wel lid van HCAW), Roy Berrevoets (Hoofdcoach, Gestopt)