• Einde van een tijdperk...

  Wellicht niet bij velen bekend maar het Heren1 Softbal team van HCAW speelt al jaren op het een na hoogste niveau in de Nederlandse fastpitch softbal competitie. Het team in de huidige samenstelling speelt al 10-tallen jaren samen met af en toe een verjongingskuurtje. De basis maakt al meer dan 40 jaar deel uit van dit team. Daarnaast genoeg spelers met een langdurige HCAW hoofdklasse honkbal achtergrond.

  Echter de jaren slaan toe en hebben we besloten om na dit jaar te stoppen met het Softbal spel. Met pijn in het hart, dat moet gezegd, maar aan alle mooie dingen komt op een gegeven moment een eind.

  Helaas heeft corona de afgelopen jaren ook onze competitie danig beïnvloed. Daarom willen wij graag dit jaar nog een keer ‘vlammen’ in een, naar we mogen hopen, normale competitie.

  Graag nodigen wij jullie allemaal uit om het mooie softbal spel op de vrijdagavonden, op het mooiste softbalveld van Nederland, te komen aanschouwen. De volgende vrijdagen spelen wij thuis:

  8 april         HCAW – Flying Petrels - 20.00 uur
  22 april       HCAW – Zuidvogels - 20.00 uur
  13 mei        HCAW – Thamen - 21.00 uur
  27 mei        HCAW – Bears - 20.00 uur
  17 juni        HCAW – RCH - 20.00 uur
  7 juli           HCAW – Amsterdam Capitals - 20.00 uur (let op, Donderdag)
  2 sept         HCAW – RCH 2 - 20.30 uur
  9 sept         HCAW – Flags - 20.00 uur
  23 sept       HCAW – Onze Gezellen - 20.00 uur

  Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom tijdens onze uitwedstrijden, voor de data en locaties verwijzen we jullie naar de KNBSB website, Poule B heren fast pitch 1e klasse

  Tot ziens tijdens onze afscheidstournee,

  Afbeelding met gras, buiten, persoon, luchtAutomatisch gegenereerde beschrijving

  Rob (Nestor) Majoor, Paul (GG) van Hugte, Lourens (LC) van den Berg, Leon (C-Leo) van Heel, Camillo (Sosa) Nunez, Roland (Roley) de Groot, Frank (Condor) Gupfert, Sven (122+) van der Graaf,
  Roy (Junior) Majoor, Charles (Remia) van Amstel, Frits (Bench) Schrijvers, Arjan (Driede) Rector, Mitchell (Tweetie) Cobussen, Job (TT1) ter Hoeven, Bas (BBB) van Haagen, Wietse (TT2)ter Hoeven.