• Huishoudelijke mededelingen Holland Series 2022

  Update Holland Series

  Zaterdag 17 september 2022, staat de vierde wedstrijd van de Holland Series op het programma en dat in onze eigen Rob Hoffmann Vallei!

  Achter de schermen is door heel veel vrijwilligers hard gewerkt om dit event tot een succes te maken en we geven jullie graag een korte update hiervan We verwachten veel mensen, waardoor een aantal dingen anders zijn dan anders.

  Parkeren
  Wij verzoeken jullie zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Parkeren met de auto in de buurt kan, maar zal snel vollopen. Goed om te weten is dat je aan het einde van de Zanderijweg rechts (beneden) kunt parkeren. Is dit vol dan is het parkeerterrein van Station Bussum-Zuid ook een optie. Via het tegenover gelegen park loop je dan in 5 minuten naar de vallei. Een aantal jeugdspelers van HCAW zal dit proberen in goede banen te leiden. Super fijn!

  Entree/kassa
  De reguliere kassa wordt niet gebruikt. Het grote hek gaat open en we splitsen de ingang op in een scan-ingang/gastenlijst en een ingang voor de kaartverkoop. Scannen links, kaartverkoop rechts (voor de kleedkamer 2 van de scheidsrechters). Hiermee voorkomen we onnodig lange rijen op straat en hopelijk een snellere doorstroom.

  Leden: vergeten jullie niet je gratis kaartje te claimen via hcaw.stager.nlZie ook de mail hierover van vorige week.

  Wil je vooraf een kaartje kopen? Dan kan voor thuiswedstrijden via www.hcaw.nl/tickets. De kaartverkoop voor de wedstrijden in Rotterdam gaat via www.neptunussport.com/tickets.

  Betalingen op de dag zelf
  We werken tijdens dit event met muntjes. Deze zijn te koop (pin of contant) voor de ingang van kleedkamer 1 van de scheidsrechters, naast de kassa (zie hierboven). Muntjes kun je gebruiken voor bestellingen in de kantine, aan de buitenbar en de hamburger-, hotdog- en snoepkraam. De muntjes kun je kopen per zakje van 10, 20 en 40 euro en zijn alle thuiswedstrijden in de Holland Series 2022 geldig. Restitutie van muntjes na afloop van het event is niet aan de orde.

  Zitplaatsen
  Het aantal zitplaatsen op de tribune zal tijdens de wedstrijd(en) niet voldoende zijn. Graag doen wij een beroep op de jeugdigen onder ons om de oudere benen te sparen en plaats te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen stoel mee te nemen.

  Sanitair
  Naast de toiletgroep bij de kantine is er nog een extra toilet (met commode voor baby's) in de doorgang van het jeugdhonk naar de VIP-ruimte achter de fanshop. Mindervaliden kunnen gebruik maken van de toilet naast de kassa/entree. Wij zorgen ervoor dat deze deur van het slot is. Het spreekt voor zich dat deze plek enkel is gereserveerd voor mindervalide mensen!

  Wij hebben er enorm veel zin in en we verwelkomen je graag morgen in de vallei!

  Namens de hoofdcoach, staff, spelers, vrijwilligers en het bestuur:
  Tot zaterdag!
  💙💛💙💛