• Vanaf 15 september 2018 start de Grote Clubactie en HCAW doet mee! Met een loterij willen we minimaal €1250 ophalen voor de jeugd.

  Het doel
  Met de opbrengst van de lotenverkoop gaan we ons jeugdhonk onder handen nemen. Het moet een leuke, gezellige plek worden, waar de jeugd zich thuis voelt en waar onze jongens en meiden voor, tijdens of na de trainingen en wedstrijden met elkaar kunnen spelen, gamen, kletsen of chillen. Om het jeugdhonk flink te kunnen opknappen is een aardig bedrag nodig.

  Hoe werkt het?
  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Ben jij speler in een BeeBall- of Pupillenteam, dan krijg je een lotenboekje met 20 loten. Deze loten kun je verkopen aan familie, vrienden, buren, etc. De loten voor de Grote Clubactie kosten €3 per stuk en van de opbrengst gaat 80% naar HCAW. Wanneer iemand een lot van je heeft gekocht, krijgt hij of zij een bedankbriefje en een deurzegel. Is je lotenboekje vol? Lever het dan in bij je teamouder en vraag eventueel een nieuw boekje. Loten verkopen kan tot uiterlijk 22 november 2018. Verkoop jij ze allemaal?

  Betaling
  Voor de veiligheid werken we niet met contant geld. Betaling gaat via een eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Het is ook mogelijk om online loten te kopen

  Online loten kopen

 • Win mooie prijzen!
  Iedereen die een lot koopt, steunt niet alleen de jeugd bij HCAW, maar maakt ook kans op vele prijzen, waaronder een auto, reischeques, fietsen of een cruise. De hoofdprijs is zelfs een geldbedrag van maar liefst €100.000! Kijk op de website van de Grote Clubactie voor alle prijzen.

  Maar ook als lotenverkoper kun je mooie prijzen winnen. Heb je je boekje vol? Dan maak je kans op een PS4, een fiets, entreekaarten voor allerlei attractieparken en nog veel meer. Ga naar de kids pagina voor meer informatie.

  Over de Grote Clubactie
  De Nationale Stichting Grote Clubactie steunt al ruim 45 jaar het Nederlandse verenigingsleven. Jaarlijks wordt een landelijke loterij georganiseerd waarmee verenigingen geld kunnen inzamelen door loten te verkopen. Meer informatie over de Grote Clubactie vind je op www.clubactie.nl 

  Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de stand. We wensen alle kinderen veel succes met de verkoop! Heb je nog vragen, mail ons dan op groteclub@hcaw.nl

  Organisatie Grote Clubactie HCAW