• Vanaf 18 september 2021 start de Grote Clubactie en HCAW doet mee! 

  Het doel

  Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie. HCAW doet ook weer mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is wederom het opknappen van ons jeugdhonk, het bedrag van de afgelopen drie jaar loopt al lekker op! 

   

  Hoe werkt het?

  Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht. 

  Betaling
  Voor de veiligheid werken we niet met contant geld. Betaling gaat via een eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Het is ook mogelijk om online loten te kopen

  Tevens is het mogelijk om onderstaande QR-code te scannen om direct door te gaan naar de lotenpagina van HCAW.

  Online loten kopen