• (VOL) Unieke MLB Clinic voor aspiranten en junioren!

  Image result for MiLB mlb logo"

  Update: beide Clinics zitten inmiddels vol

   

  Op zaterdag 8 februari aanstaande tussen 13 en 16 uur komt er een MLB-coach en een EU-scout naar HCAW voor het geven van twee clinics!  

  Het betreft George Greer, tot dit jaar MiLB hitting coordinator van de St Louis Cardinals en in 2018 MLB hitting coach. George werkte daarvoor bij Mets en daarvoor was hij hoofdcoach van Wake Forest en Davidson University. George doet dit omdat hij de baseball sport in Europa wil promoten.

  Met hem komt mee Lionel Chattelle, former EU scout van de Mets en Blue Jays die pitching clinics geeft en/of George helpt.

  Deze twee heren worden vergezeld door een tweetal begeleiders en natuurlijk proberen we ook een aantal coaches van HCAW te laten aansluiten.

  De clinics zijn vooral bedoeld voor aspiranten en junioren, maar een oudere speler is ook welkom. Tijdens de clinics wordt vooral aandacht besteed aan slaan en werpen.

  • per clinic is er ruimte voor 12-15 slagmensen
  • en 6-8 pitchers
  • de eerste clinic start om 13 uur tot 14.30 uur
  • de tweede clinic start om 14.30 - 16 uur
  • de kosten per persoon, per clinic zijn € 15,-

  Schrijf je voor woensdag 5 februari in voor een van de twee unieke clinics door een mail te sturen naar secretaris@hcaw.nl.

  Dit is een unieke ervaring, overigens ook voor coaches, om te leren en voor talent om het spel op hoger niveau beter te begrijpen. 

   

  De teamtraining van de Junioren van HCAW zal deze zaterdag eenmalig starten om 16 uur tot 17.30 uur.

  Let op: tijdens de clinics worden er mogelijk foto's en videobeelden gemaakt die we willen gebruiken op social media. Als je hiervoor geen toestemming geeft horen we dat graag van tevoren even van je!

   

   

  Image result for MiLB mlb logo"