• HCAW HONKBALSCHOOL

 • VOL !!

  Editie 2017 is al vol. Inschrijven kan nog wel, maar dan kom je op de wachtlijst. De ervaring leert dat er in de aanloop naar de trainingen altijd mensen afzeggen. Sta je op de wachtlijst, dan heb je alsnog kans mee te kunnen doen.

 • Editie 2017

  De dertiende editie van de HCAW Honkbalschool gaat begin oktober 2017 van start, na afloop van de reguliere competitie.

  In de eigen sporthal van HCAW is er voor enthousiaste jeugdhonkballers (m/v) uit de regio Midden Nederland weer de mogelijkheid om in kleine groepjes les te krijgen van zeer ervaren instructeurs die allen spelen of speelden als tophonkballer in Nederland en/of Amerika.

  De tien trainingen op zondag zijn bedoeld om het jeugdhonkbal in de hele regio een extra impuls te geven. Het is aan te raden om ruim op tijd aan te melden om teleurstelling te voorkomen. De indeling zal in vier lesgroepen van maximaal 20-25 spelers geschieden in de leeftijdscategorieën 8 t/m 10 jaar; 11 t/m 13 jaar en 13 t/m 15 jaar en 16 tot 18 jaar en mede op basis van ervaring. Indien gewenst in verband met verrijders van andere verenigingen kan daar met de indeling rekening mee worden gehouden.

  De eerste trainingsdag zal aan het begin van oktober zijn en de laatste trainingsdag eind december. De exacte datums volgen nog.
   
  Er wordt getraind in vier groepen; van 10:00 tot 11:30; van 11:30 tot 13:00; van 13:00 tot 14:30 en van 14:30 tot 16:00 uur. Indien het weer het toelaat is er ook de mogelijkheid om buiten te trainen op het hoofdveld.

  Het technisch topkader van HCAW, huidige spelers uit het eerste team en ook bekende namen uit het verleden zullen gerichte trainingen geven aan de hand van een vooraf uitgewerkt trainingsschema verdeeld in de onderdelen fielden, pitchen, catchen, spelsituaties en slaan. Hierbij staat de kwaliteit voorop en wordt er gewerkt in kleine groepen per spelonderdeel per lesgroep waarbij per instructeur niet meer dan vijf spelers worden ingedeeld. De groepen rouleren zodat per trainingsdagdeel alle aspecten aan bod komen.

  Elke gemotiveerde jeugdspeler is weer van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Voor de jongste groep geldt wel dat er al een aantal basisvaardigheden als vangen, gooien en kennis van spelsituaties aanwezig moet zijn zodat de instructeurs zo goed mogelijk aan de slag kunnen. In de oudere groepen zal voortgebouwd worden op het aanwezige spelniveau.

  De kosten voor deelname aan de HCAW Honkbalschool bedragen EUR 100,- voor tien trainingsdagen. Het is raadzaam gezien de grote belangstelling om op tijd aan te melden om teleurstelling te voorkomen. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding en vol is vol.

  Voor de ouders/begeleiders is wederom ons clubhuis open tijdens en na de training en zijn de organisatoren daar aanwezig als aanspreekpunt.

  Wij zien iedereen graag weer in oktober bij HCAW in Bussum!

  Het organisatieteam,
  Herry Keetelaar, Eric Schellekens en Mimy Sluiter

   

 • Inschrijven

  Om in te schrijven voor de honkbalschool moet onderstaand inschrijvingsformulier worden ingevuld. Door op "Send" te klikken bevestig je jouw inschrijving.

  De kosten voor deelneming ad  EUR 100,- moeten vóór de 1e training worden overgemaakt op IBAN NL60 RABO 0300 3422 09 t.n.v. HCAW Honkbalschool onder vermelding van "Honkbalschool 2017" en de naam van de deelnemer.

  Contante betaling bij de zaal is niet mogelijk!

  Je krijgt bericht als de groepsindeling bekend is. Wees gerust, die indeling wordt tijdig bekend gemaakt.

  Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar honkbalschool@hcaw.nl of neem telefonisch contact op met het secretariaat van de honkbalschool (035-6930956).

  Let op ! Nadat je op "Send" hebt geklikt verschijnt er een pagina met een bevestiging van je aanmelding. Als die pagina niet verschijnt, dit gebeurt soms bij het gebruik van de webbrowser Safari, dan zijn de gegevens niet verstuurd. Probeer het in dat geval nog eens met een andere PC of een andere internetbrowser.

 • Inschrijvingsformulier HCAW Honkbalschool

  Send