• HCAW Honkbalschool

 • Honkbalschool 2019

  Half oktober 2019, na afloop van de reguliere competities, gaat de 15e editie van de HCAW Honkbalschool van start. Enthousiaste jeugdhonkballers (m/v) uit de regio Midden-Nederland krijgen in de eigen sporthal van HCAW weer in kleine groepen les van zeer ervaren instructeurs die allen speelden als tophonkballer in Nederland en/of Amerika.  

   

  LET OP: De editie 2019 zit vol. Inschrijven kan nog wel maar dan kom je op de wachtlijst. De ervaring leert dat naar aanloop van de trainingen altijd mensen afzeggen. Sta je dan op de wachtlijst dan kan je nog instromen.

   

  Data

  Er wordt getraind op de zondagen 27 oktober, 3, 10, 17, 24 november en 1, 8, 15 en 22 december 2019. 

  Indeling

  Er wordt getraind in vier groepen van maximaal 20-25 spelers. Indeling vindt plaats op basis van leeftijd en ervaring. 

  8 t/m 10 jaar         10:00 uur tot 11:30 uur

  11 t/m 13 jaar       11:30 uur tot 13:00 uur

  13 t/m 15 jaar       13:00 uur tot 14:30 uur

  16 t/m 18 jaar       14:30 uur tot 16:00 uur 

  Bij het indelen kan rekening worden gehouden met spelers die van verafgelegen verenigingen komen en met elkaar meerijden. 

  De trainingen

  Het technisch topkader van HCAW, huidige spelers uit het eerste team en ook bekende namen uit het verleden zullen gerichte trainingen geven aan de hand van een vooraf uitgewerkt trainingsschema verdeeld in de onderdelen fielden, pitchen, catchen, spelsituaties en slaan. Hierbij staat de kwaliteit voorop. Er wordt gewerkt in kleine groepen per spelonderdeel waarbij per instructeur niet meer dan vijf spelers worden ingedeeld. De groepen rouleren zodat per trainingsdagdeel alle aspecten aan bod komen. Indien het weer het toelaat, kan ook buiten worden getraind.

  Voor de ouders/begeleiders is ons clubhuis tijdens en na de training geopend en zijn de organisatoren daar aanwezig als aanspreekpunt.

   

  Criteria

  In principe is elke gemotiveerde jeugdspeler van harte welkom op de Honkbalschool. Voor de jongste groep geldt echter dat basisvaardigheden als vangen, gooien en kennis van spelsituaties al aanwezig moet zijn. Op deze manier kunnen de instructeurs zo goed mogelijk aan de slag. In de oudere groepen wordt voortgebouwd op het reeds aanwezige spelniveau.

  Kosten

  De kosten voor deelname aan de HCAW Honkbalschool bedragen EUR 105,- voor negen trainingsdagen. Gezien de grote belangstelling is het raadzaam op tijd aan te melden om teleurstelling te voorkomen. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding en vol = vol.

   

  Wij zien iedereen graag weer in oktober bij HCAW in Bussum!

   

  Het organisatieteam,

  Herry Keetelaar en Mimy Sluiter

 • Inschrijven Honkbaschool

  Om in te schrijven voor de honkbalschool moet onderstaand inschrijvingsformulier worden ingevuld.

  • Door op "Send" te klikken wordt de inschrijving bevestigd
  • Met het verzenden van het inschrijfformulier ga je akkoord met het verwerken van de persoonsgegevens van de deelnemer aan de Honkbalschool. De wijze van verwerken staat beschreven in het privacy statement van HCAW

  De kosten voor deelname ad €105 moeten uiterlijk een week vóór de 1e training zijn overgemaakt op IBAN NL60 RABO 0300 3422 09 t.n.v. HCAW Honkbalschool onder vermelding van "Honkbalschool 2019" en de naam van de deelnemer. Contante betaling bij de zaal is niet mogelijk!

  Wanneer de groepsindeling bekend is, worden de spelers hiervan via e-mail op de hoogte gesteld. Verdere vragen kunnen gesteld worden via honkbalschool@hcaw.nl of telefonisch aan het secretariaat van de honkbalschool (035-6930956).

  Let op! Nadat je op "Send" hebt geklikt verschijnt er een pagina met een bevestiging van je aanmelding. Als die pagina niet verschijnt, (dit gebeurt soms bij het gebruik van de webbrowser Safari) dan zijn de gegevens niet verstuurd. Probeer het in dat geval nog eens met een andere PC of een andere internetbrowser.

 • Inschrijfformulier HCAW Honkbalschool

  Send