• Summer Tournament 2021 20 t/m 22 juli

  Een zomereditie aan van de Summer School voor honkbal en softbal maar dan met een twist - het HCAW Summer Tournament!

  Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 juli start dit driedaags event; twee dagen instructie en clinics door tophonkballers. Die gaan aan het eind van die twee dagen via een draft hun favoriete teams samenstellen en de derde dag is het Summer Tournament waar de teams een toernooi gaan spelen. 

  Enthousiaste en gemotiveerde jeugdhonkballers (m/v) en softbalsters van 8 tot 18 jaar die de basisvaardigheden beheersen zijn van harte welkom om mee te doen. Ook niet-HCAW leden kunnen zich inschrijven!

  Op het gehele complex van HCAW staan topspelers als instructeur voor jullie klaar om les te geven in pitchen, catchen, spelsituaties, fielden, slaan en nog veel meer. In kleine groepen die worden ingedeeld op leeftijd en spelniveau en via roulatie kan je werken aan alle vaardigheden die je wilt verbeteren. Maar vooral staat spelplezier en passie voorop om er een mooi Summer Tournament van te maken. Jullie krijgen elke dag een lunch.

  Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers en meld je op tijd aan want vol is vol. Aanmelden kan via het inschrijfformulier dat hieronder staat.

  Wij houden ons uiteraard aan alle richtlijnen met betrekking tot COVID van het RIVM en NOC/NSF en zullen zorgen voor een veilige omgeving voor alle deelnemers. De organisatoren zijn aanwezig als aanspreekpunt.

  Hopelijk zien we jullie in juli!

  Meer informatie is op te vragen bij het organisatieteam: Mimy Sluiter en Kaj Timmermans via 06-46 59 09 79

 • Inschrijven Summer Tournament 2021

  Om in te schrijven voor de Summer School moet onderstaand formulier worden ingevuld. Door op "Send" te klikken wordt de inschrijving bevestigd. Met het verzenden ga je akkoord met het verwerken van de persoonsgegevens van de deelnemer als ook het maken (en gebruiken op social media) van foto's tijdens de drie dagen. De wijze van verwerken staat beschreven in het privacy statement van HCAW.

  De kosten voor deelname aan de Summer School bedragen € 100,00. Dit bedrag moet uiterlijk een week vóór aanvang zijn overgemaakt op IBAN NL60 RABO 0300 3422 09 ovv 'Summer Tournament 2021 [voor en achternaam deelnemer].
   
  Let op! Nadat je op "Send" hebt geklikt verschijnt er een pagina met een bevestiging van je aanmelding. Als die pagina niet verschijnt, (gebeurt soms bij het gebruik van de browser Safari) dan zijn de gegevens niet verstuurd. Probeer het in dat geval nog eens met een andere PC of tablet of een andere browser.

   

 • Versturen