• Tickets Pilot Testen voor Toegang

  Voor de Pilot 'Testen voor Toegang' MOET je een kaartje reserveren via onderstaande tool EN een negatief testresultaat kunnen tonen. Helaas is een vaccinatiebewijs geen vervanger voor een negatief testbewijs!

  Meer info volgt hieronder.

  Klik hiernaast op de wedstrijd naar keuze en bestel uw kaartjes. Let op: er gelden een aantal regels voor deze events!

  -------------------------------

  Tijdens een event is het verplicht om een negatieve test te laten zien + je gereserveerde ticket + een identiteitsbewijs voordat je naar binnen mag om de wedstrijd te zien. Iedere bezoeker die 13 jaar of ouder is dient hiervoor een afspraak te maken via: www.testenvoortoegang.nl

  Wij raden je dan ook aan om gelijk een afspraak voor een test te maken. Je krijgt binnen 60 minuten na de test de uitslag dus hou hier rekening mee met het inplannen van je test.

  Het testbewijs moet de geteste persoon in de CoronaCheck-app zetten om bij de ingang van onze sportaccomodatie te kunnen laten zien. Heb je geen mobiele telefoon dan kan je de negatieve testuitslag ook uitprinten en meenemen. Zonder bewijs van een negatieve test mogen we je helaas niet binnen laten. Neem tevens een geldig legitimatiebewijs mee zodat we ook kunnen controleren of jij het bent. Neem tot slot ook een mondkapje mee, deze dien je nl te dragen als je niet buiten bent. Zodra je buiten bent mag het mondkapje af!

  De kantine is tijdens de wedstrijd dmv een afhaalpunt geopend. 

  Tot slot merken wij nog op dat de algemene regels van het RIVM gelden. Blijf bij klachten dan ook gewoon thuis!

  We wensen je alvast veel plezier met de wedstrijd!

  ------------------------

  Als je -na het reserveren van tickets - onverhoopt toch niet kunt komen verzoeken wij je vriendelijk om de digitale kaartjes terug te sturen naar secretaris@hcaw.nl. Wij zetten de kaartjes dan weer op beschikbaar in het systeem, zodat we iemand anders een plezier kunnen doen.

  Alvast veel dank en wij kijken er naar uit om jullie allemaal weer op en rond het veld te zien!