• Heren I boekt opnieuw twee zeges

    Net als in het openingsweekeinde van de reguliere competitie hebben de honkballers van HCAW afgelopen weekeinde twee van de drie ontmoetingen met promovendus Quick Amersfoort in winst weten om te zetten. Werd er donderdagavond, op eigen veld, nog met ruime cijfers verloren (1-8), mede dankzij vijftien honkslagen boekten de Bussumers zaterdag in Amersfoort een relatief eenvoudige zege: 11-4. Zondag ging de strijd tussen beide partijen lange tijd gelijk op. Pas in de elfde inning lukte het de Bussumers de overwinning veilig te stellen: 3-2.

    Met vijfentwintig punten uit vierentwintig wedstrijden bezet HCAW op dit moment nog altijd de derde plaats op de ranglijst. Achter de Bussumers hebben De Glaskoning Twins en DSS, twee directe concurrenten voor een plaats bij de Top-4, stuivertje gewisseld. Waar De Glaskoning Twins hekkensluiter Silicon Storks drie keer opzij zette lukte het DSS niet om L&D Amsterdam te verslaan. Met twee punten minder dan HCAW staat De Glaskoning Twins momenteel vierde, DSS heeft vijf punten minder dan HCAW en staat daarmee op de vijfde plaats.

    Voor HCAW staat komend weekeinde een drieluik met regerend landskampioen en recent winnaar van de EuropaCup Curaçao Neptunus op het programma. Zowel aanstaande donderdag (aanvang 19.30 uur) als zondag (aanvang 14.00 uur) reizen de Bussumers af naar Rotterdam. Tussendoor ontmoeten beide ploegen elkaar zaterdag in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei. Dit duel begint om 14.30 uur.