• Zakelijke Sponsoring

  Sponsoring van Honk- en Softballclub HCAW

  HCAW is met ruim 350 leden, de grootste honkbalvereniging van Nederland. Het is een club met zowel de hoogste sportieve ambities, als een (h)echte familieclub.

  Onze vereniging bestaat sinds 1957. Het Eerste Honkbalteam werd twee maal landskampioen en speelt het langst van alle hoofdklasseteams op het allerhoogste niveau. Ons Eerste Dames Softbalteam werd in het verleden negen maal landskampioen en zeven maal Europees kampioen. In 2013 promoveerden zij naar de Overgangsklasse, met als doel snel weer door te stoten naar de Hoofdklasse, de hoogste klasse waar zij al eerder jarenlang speelden.

  Interessante doelgroep

  Onze leden en hun achterban vormen een interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen, sportieve manier met hen in contact willen komen.

  Dankzij het behalen van het Wereldkampioenschap Honkbal door het Nederlands Team verheugt de honk- en softbalsport zich de laatste jaren in een groeiende belangstelling; dat geldt zeker ook voor onze vereniging.

  Wie HCAW sponsort, doet een goede zaak voor het eigen bedrijf en de club. Sponsoring betekent voor uw bedrijf en voor HCAW een "win-win"-situatie: u kunt uw bedrijf en activiteiten onder de aandacht brengen van een belangrijke doelgroep. En u helpt onze vereniging om haar kwaliteit op sportief en facilitair gebied verder te verbeteren. Sponsoring wordt ingezet om onze ambities op het gebied van tophonkbal en -softbal te realiseren èn om de breedtesport te ondersteunen.

  Zakelijke interesse?

  Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf te profileren via HCAW, zoals adverteren langs de velden, op onze site, als shirtsponsor, of op de goed zichtbare gigantische trainingshal, en ga zo maar door. Afspraken over een aantrekkelijk sponsorpakket maken wij uiteraard in nauw overleg met u, waarbij wij uw belangen niet uit het oog verliezen! Neem contact met ons op via sponsorcommissie@hcaw.nl, ook als u een potentiële sponsor kent of op andere wijze financieel bij wilt dragen aan HCAW.