• INSCHRIJVEN

  Lid worden?

  Vul dan onderstaand inschrijvingsformulier volledig in. Velden met een "*" moeten verplicht worden ingevuld. Als alle velden zijn ingevuld klik je op SEND. Wil je eerst meer informatie of een proeftraining doen? Kijk dan eens bij proeftraining volgen.

  Spelende leden kunnen gebruik maken van de betalingsregeling. De contributie wordt dan middels automatische incasso in drie gelijke termijnen afgeschreven in de maanden januari, februari en maart

  Nieuwe leden die lid worden na 15 januari kunnen het eerste jaar niet meedoen aan de betalingsregeling. Je ontvangt dan een factuur voor de volledige contributie. Heb je bij "Automatische incasso" "Ja" ingevuld dan doe je het volgend jaar automatisch mee aan de betalingsregeling.

  Wil je de betalingsregeling (en daarmee de automatische incasso!!) beëindigen dan dien je dat uiterlijk 15 januari van het betreffende verenigingsjaar door te geven aan de ledenadministratie (ledenadministratie@hcaw.nl).

  Je kunt pas aan competitiewedstrijden deelnemen wanneer de contributie volledig is betaald.

  Klik HIER voor meer informatie over de contributie.

  Door na het invullen van het inschrijvingsformulier op "Send" te klikken, geef je aan dat je het privacybeleid van HCAW hebt gelezen en met de inhoud accoord gaat.

  Klik HIER voor het privacybeleid.

  Tenslotte is het bij HCAW gebruikelijk dat leden boven de 18 jaar/ouders van leden onder de 18 jaar een aantal vrijwilligerstaken op zich neemt. Zo wordt je ca. twee keer per jaar ingedeeld voor een bardienst in de kantine. Spelende leden boven de 13 jaar wordt gevraagd om een aantal wedstrijden te scheidsen voor andere (lagere) teams. T.z.t. ontvang je hiervan een bericht.

   
 • Inschrijfformulier nieuw lid

  Versturen