• SuperFan

  Doe mee en word HCAW Superfan !

  HCAW is een ambitieuze vereniging. Die ambitie richt zich op vier gebieden:

  • een uitdagende omgeving voor topsporters,
  • een sportief en sociaal aantrekkelijke omgeving voor wedstrijdsporters en recreanten,
  • een veilige omgeving voor de jeugd met de beste opleiding van Nederland,
  • een gezellige en sociaal aantrekkelijke omgeving voor ouders en fans.

  Om die ambities waar te maken is een sterke organisatie met een solide financiële basis nodig. De contributie van de leden is daarvoor niet genoeg. Ondersteuning door sponsors is een absolute voorwaarde. Wij hebben het dan niet alleen over zakelijke sponsors, maar ook over privé sponsors.

  Privé sponsors, die voor een klein maandelijks bedrag meedoen noemen wij SuperfansSuperfan worden kan al voor €20 per maand. Het is fiscaal aftrekbaar zonder drempel en maximum, dus de fiscus betaalt mee! 

  Maak HCAW Supersterk, word Superfan!

  Om je Superfan-bijdrage af te kunnen trekken van de inkomstenbelasting is het wettelijk noodzakelijk dat je je voor een periode van minimaal vijf jaar vastlegt middels een overeenkomst. 

  Wil je je niet voor een langere periode vastleggen en is de fiscale aftrekbaarheid voor jou niet belangrijk, dan kun je lid worden van de Club van Honderd. Dit kost €100 per jaar en is jaarlijks opzegbaar. 

  Fiscaal voordeel

  Wanneer je met HCAW een Superfan-overeenkomst aangaat voor tenminste vijf jaar, dan is je bijdrage aftrekbaar van de inkostenbelasting, zonder drempel of maximum! Afhankelijk van je inkomen betaalt de fiscus een flink stuk mee.

  Hieronder enkele voorbeelden:

  Maand bedrag

  HCAW ontvangt per jaar

  Je betaalt netto (42% IB) Je betaalt netto (52% IB)
         
  20,00 240,00 139,20 115,20
  25,00 300,00 174,00 144,00
  30,00 360,00 208,80 172,80
  35,00 420,00 243,60 201,60
  40,00 480,00 278,40 230,40

  *Uw donatie is fiscaal aftrekbaar wanneer u minimaal 5 jaar achter elkaar doneert. De bedragen in het rekenvoorbeeld gelden slechts als voorbeeld. HCAW bepaalt niet hoeveel belasting u moet betalen. Dat recht behoudt zich de belastingdienst voor. Zie het aanmeldformulier op de website voor meer details.

  Fiscale aftrekbaarheid geldt alleen als HCAW geen tegenprestatie levert. Toch heeft het voordelen om Superfan of lid van de Club van Honderd te zijn: je wordt (indien gewenst) vermeld op het bord in de Dug Inn, je ontvangt de HCAW-nieuwsbrief en je staat voorin de rij als er nieuwe HCAW-artikelen te koop zijn.  

   

  Informatie en inschrijven

  Meer informatie of meteen inschrijven? Neem hiervoor contact op met ons e-mailadres superfan@hcaw.nlspreek één van de bestuurleden aan tijdens een thuiswedstrijd of neem een flyer mee uit de Dug Inn.