• HCAW Familietoernooi: Save the date!

  Het inmiddels befaamde HCAW Familietoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 september 2018. Zet deze datum alvast in je agenda, want het wordt opnieuw een feestje!

  Wat is het familietoernooi?
  Het HCAW Familietoernooi is een gezellige en sportieve dag, waarbij teams bestaande uit families, vrienden en kennissen het tegen elkaar opnemen. De teams moeten uit meerdere generaties bestaan, dus ook de jongste spelers kunnen meedoen. Ervaring in honk- of softbal is niet nodig, een flinke dosis energie, humor en sportiviteit is daarentegen wel een vereiste. Want, hoewel sommige teams het onderste uit de kan zullen halen om te winnen, is de doelstelling van de dag vooral: FUN!

  Aanmelden
  Wil je alvast een team (van minimaal 10 personen) aanmelden voor het familietoernooi, stuur dan een mailtje naar Richard Tuhumury. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

  Help je mee organiseren?
  De organisatie van het toernooi ligt in handen van Richard Tuhumury, Tamara Bos, Huib Schrijvers en Gijs Selderijk. Een hele leuke club mensen, maar niet groot genoeg om dit toernooi tot het spektakel te maken dat het vorig jaar was. Dus we kunnen wel wat hulp gebruiken! Vind je het leuk om te helpen met de voorbereiding en/of op de dag zelf? Laat het ons weten! In de voorbereidende fase ben je drie keer betrokken bij een overleg. Deze vinden meestal plaats in een kroeg, dus gezelligheid verzekerd!