• Doe mee met familietoernooi De Thuisplaat!

  Op zaterdag 29 september is het weer zover! Dan sluiten we het honk- en softbalseizoen 2018 gezamenlijk af met familietoernooi "De Thuisplaat" in onze eigen Rob Hoffmannvallei. Zorg dat je erbij bent!

  "De Thuisplaat" is een jaarlijks terugkerend evenement. Op deze gezellige en sportieve dag gaan (oud-) leden, families, vrienden en kennissen met elkaar de strijd aan om de winst én de meest originele verschijning. Maar het gaat bij De Thuisplaat boven alles om wederzijds respect en plezier. Vorig jaar hebben in totaal 277 deelnemers (verdeeld over 18 teams), gezorgd voor een geweldige, sportieve en enthousiaste sfeer met als afsluiting een gezellige BBQ. En er werd nog tot in de late uurtjes nagepraat en geborreld...

  Doe jij dit jaar ook (weer) mee?

  Meld je snel aan!
  Wil jij samen met je gezin, familie en vrienden meedoen aan De Thuisplaat? Meld je dan uiterlijk 25 september aan via een e-mail aan Richard Tuhumury. Je team moet bestaan uit minimaal 12 personen, zowel mannen als vrouwen en zowel volwassenen als kinderen. Heb je geen honk- of softbalervaring, maar wel kennis van het spel? Geen zorgen, het gaat tenslotte om de lol. We delen de teams in op niveau en we houden rekening met de verschillende leeftijden.

  NB: Heb je nog geen team maar wil je wel meedoen? Wij zorgen voor een plek in een leuk team! 

  Kosten
  Deelname aan De Thuisplaat kost €12,50 p.p. inclusief BBQ (vlees, brood en salades, indien gewenst ook vegetarisch). Koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar in de kantine. 

  Betalingen, individueel of per team, dienen uiterlijk 27 september te zijn overgemaakt op HCAW-rekeningnummer NL44RABO0012122430 o.v.v. (team)naam en HCAW Thuisplaat 2018.

  Vragen?
  Na aanmelding krijgt de contactpersoon van jouw team meer informatie. Wil je eerst meer weten voordat je besluit mee te doen? Neem dan contact op met Richard Tuhumury via 06 24 46 94 92, of stuur een mail naar richardtuhumury@me.com.

  Tot ziens op 29 september!

  Tamara Bos
  Huib Schrijvers
  Gijs Selderijk
  Richard Tuhumury