• Tijdens de transferperiode, die donderdagnacht 15 november om 23.59 uur verstrijkt, heeft zich binnen de selectie van Heren I een aantal wijzigingen voorgedaan. Na het goede seizoen van dit jaar, waarin lang werd meegestreden om een plaats in de Holland Series, heeft een drietal spelers besloten te stoppen als speler.
  Een vijftal spelers komt volgend seizoen uit voor een ander Hoofdklasseteam. De belangrijkste namen daarbij zijn die van Julian Goins, die de overstap maakt naar Curaçao Neptunus, Roelie Henrique en Delano Selassa. De laatste twee komen in 2019 uit voor L&D Amsterdam.

  Naast een aantal niet terugkerende spelers wordt de selectie komend seizoen ook versterkt met een aantal nieuwe namen. Zo keert voormalig profhonkballer Rodney Daal terug bij HCAW, de club waarbij hij jaren geleden zijn Hoofdklassedebuut maakte. Daarnaast maakt ook een tweede ex-profhonkballer de overstap naar HCAW, Oliver van der Wijst Severino komt over van Hoofddorp Pioniers.

  Idealiter heeft HCAW op dit moment nog ruimte in de selectie voor één of twee slagmensen. Of, en zo ja hoe, deze posities alsnog worden ingevuld zal komende tijd worden bekeken.

  Nieuwkomers:
  Jiorgeny Casimiri, Ruendrick Piternella (beiden Neptunus), Rodney Daal (Amsterdam Pirates), Norbert Jongerius (Zuidvogels), Bob van der Meer (Twins), Oliver van der Wijst Severino (Hoofddorp Pioniers).

  Vertrekkers:
  Julian Goins (Neptunus), Roelie Henrique, Roland Laurens, Delano Selassa (allen Amsterdam Pirates), Moreno Vork (DSS), Bryce Cherry, Vince Rooi, Kevin Weijgertse (allen gestopt).