• Steun het Pinstertoernooi !!!

  Op 9 en 10 juni a.s. wordt de 30ste editie van ons Internationale Jeugd Honk- en Softbaltoernooi gehouden en als de voortekenen ons niet bedriegen wordt het weer een groot feest.

  Het organiseren van een groot toernooi kost veel geld. Omdat wij het inschrijfgeld voor de teams zo laag mogelijk willen houden, zijn wij op zoek naar particulieren en bedrijven die ons toernooi finacieel willen ondersteunen. Dat kan op twee manieren:

   

  • "Vriend" worden van het toernooi of
  • "Sponsor" worden van het toernooi

   Vriend van het HCAW Pinstertoernooi

  Vind jij het Pinkstertoernooi net zo leuk als wij? Word dan vriend van het mooiste honk- en softbaltoernooi van Nederland. Wij hebben jouw steun hard nodig. Voor drie tientjes ben je al supporter van het toernooi, daarmee steun je niet alleen het toernooi zelf, maar ook je favoriete jeugdteam en krijg je als bedankje een mooi t-shirt aangeboden. Wat let je? Mail naar: pinkstertoernooi@hcaw.nl

   Sponsor van het HCAW Pinstertoernooi

  Wil je meer bekendheid voor jouw bedrijf in de regio? Dat kan met een advertentie in het online programmaboekje en op de speciale Pinstertoernooiwebsitepagina van het HCAW Pinkstertoernooi. Hiermee steun je tevens het mooiste honk- en softbaltoernooi van Nederland. Heb je interesse en wil je een prijsopgave per e-mail? Mail naar:
  pinkstertoernooi@hcaw.nl