• Kom jij ook op 16 juni naar het Jan Kort BeeBall toernooi?

    Een dag vol honk- en softbal voor de allerjongsten!

    Op zondag 16 juni organiseert HCAW weer het jaarlijkse Jan Kort BeeBall toernooi voor de allerjongsten. We verwachten dit jaar weer ruim 200 honkballertjes vanuit het hele land met hun coaches en ouders. Het wordt een geweldige dag vol met wedstrijden, een spellencircuit en met name heel veel lol!

    Alle kinderen zijn welkom
    Om 10.00 uur wordt het toernooi geopend door Cyril Middelkoop, die zich al vele jaren inzet voor de allerjongste jeugd van HCAW. Hierna start de warming-up en kunnen de wedstrijden beginnen. Op het gehele HCAW-complex worden wedstrijdjes gespeeld. Maar ook kinderen die geen honkbal spelen zijn deze dag van harte welkom. Er is een loterij waar tegen een klein bedrag hele leuke prijzen te winnen zijn, en op het spellencircuit kunnen kinderen hun vaardigheden oefenen onder begeleiding van HCAW-trainers. En dit jaar voor het eerst wordt met een echte finale wedstrijd gespeeld voor de toernooiwinst. Om 16.00 uur wordt het toernooi afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking aan alle deelnemende teams. 

    Download het toernooiboekje voor het volledige programma en speelschema’s.