• Heren I doet goede zaken!

    In een rechtstreeks duel om de vierde plaats op de ranglijst hebben de honkballers van HCAW dit weekeinde goede zaken gedaan. Zowel zaterdag (13-3 in acht innings) als zondag (4-14) werd directe concurrent Quick Amersfoort met ruime cijfers verslagen. Derhalve bezetten de Bussumers nu alleen de felbegeerde vierde plaats. De ploeg uit Amersfoort volgt op vier punten afstand. Vanavond kan dat gat nog met twee punten worden vergroot. In Amersfoort wordt dan het donderdag verregende duel ingehaald. Beide teams staan vanaf 19.30 uur opnieuw tegenover elkaar.

    Met dit ingelaste duel erbij kennen de Bussumers opnieuw een drukke week. Vanaf aanstaande donderdag staat immers het drieluik met Hoofddorp Pioniers op het programma. Die serie wordt een spannende, met de derde plaats op de ranglijst als inzet. Op dit moment heeft Hoofddorp Pioniers twee punten meer dan de Bussumse ploeg, die onder leiding staat van Dè Flanegin en Rudy Dirksen. Zowel donderdagavond (aanvang 19.30 uur) als zondagmiddag (aanvang 14.30 uur) wordt er in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei gespeeld. Zaterdag treffen beide teams elkaar in Hoofddorp. Dit duel begint om 14.00 uur.