• Organisatorische talenten gezocht!

  Voor onze mooie club zijn we op zeer korte termijn op zoek naar een aantal vrijwilligers voor de volgende functies: 

  Coördinator jeugdscheidsrechters
  Ben je administratief en organisatorisch sterk? Dan zoeken wij jou! Als Coördinator jeugdscheidrechters maak je de indeling van scheidsrechters voor thuiswedstrijden. Ook het organiseren en administreren van wisselingen in het schema, bijvoorbeeld bij het uitvallen van een wedstrijd, horen hierbij. Verder organiseer je een keer per seizoen een scheidsrechterscursus voor de jeugd. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Laat het ons dan weten, uiteraard zorgen we voor een warme overdracht van de werkzaamheden!

  Wedstrijdsecretaris
  Voor zowel de jeugdteams als voor Honkbal heren 3, 4 en 5, zijn we op zoek naar iemand die het wedstrijdsecretariaat voor zijn of haar rekening wil nemen. Dit kunnen dus meerdere personen zijn. De functie van wedstrijdsecretaris is heel veelzijdig; voorafgaand aan het nieuwe seizoen plan je de (oefen)wedstrijden in en match je deze op aanbod, tijd en veld/accommodatie. Daarnaast ben je ook aanspreekpunt wanneer een wedstrijd niet kan doorgaan en/of verplaatst moet worden.

  Meer informatie?
  Wil je je aanmelden voor een van bovenstaande functies? Of wil je eerst meer informatie voordat je reageert? Stuur dan een mailtje naar secretaris@hcaw.nl