• Heren I plaatst zich opnieuw voor Play-Offs!

    Voor het derde seizoen op rij hebben de honkballers van HCAW zich geplaatst voor de Play-Offs! Donderdagavond werd hekkensluiter Silicon Storks vrij eenvoudig opzij gezet (0-7) en omdat alle andere uitslagen in de Hoofdklasse gunstig waren kunnen de Play-Offs, de halve finale in de strijd om het landskampioenschap, de Bussumers niet meer ontgaan.

    Ook de wedstrijd van zaterdag werd door HCAW gewonnen (9-1), zondag verslikte onze hoofdmacht zich in de ploeg uit Kijkduin: 6-3.

    Omdat Hoofddorp Pioniers, dat zich inmiddels ook zeker weet van deelname aan de Play-Offs, niet wist te winnen van koploper Curaçao Neptunus heeft HCAW nog altijd de beste papieren om beslag te leggen op de derde plaats op de ranglijst. Vanwege het verlies van gisteren laat die beslissing echter nog even op zich wachten.

    Vanwege het World Port Tournament, dat van 12 tot en met 21 juli in Rotterdam plaatsvindt, ligt de competitie komende twee weekeinden stil. Voor HCAW staat het eerstvolgende competitieduel voor donderdag 25 juli op het programma. In het laatste weekeinde van de reguliere competitie nemen de Bussumers het dan op tegen Twins Oosterhout.