• Gooi’s Bouwbedrijf wordt belangrijke sponsor voor HCAW

    Honk- en Softbalvereniging HCAW gaat vanaf het seizoen 2021 een meerjarige samenwerking aan met Gooi’s Bouwbedrijf uit Naarden. Deze grote Gooise bouwonderneming zal duidelijk zichtbaar zijn op en rond de velden van HCAW en op de helmen van Heren I, dat uitkomt in de Hoofdklasse. De zichtbaarheid van Gooi’s Bouwbedrijf zal verder worden vergroot door Honkbal TV, waarmee via internet live wedstrijden maar ook samenvattingen kunnen worden gevolgd.


    Belangrijk moment

    ‘De samenwerking met Gooi’s Bouwbedrijf komt op een belangrijk moment’, zegt Bas Veerman, voorzitter van HCAW. ‘Omdat we eigenlijk maar een half seizoen draaien dit jaar, hebben we het financieel zwaar. We zijn al een tijd op een prettige manier in gesprek met Gooi’s Bouwbedrijf en hebben vertrouwen gehouden in de samenwerking. We zijn dan ook blij om deze sponsor op dit belangrijke moment aan de club te verbinden.’


    Lokale betrokkenheid

    Sander Mulder, directeur van Gooi’s Bouwbedrijf, vindt dat zijn onderneming de honkbalsport een warm hart toedraagt. ‘Wij hebben eerder op kleine schaal wat sponsoring gedaan bij HCAW, maar we vonden dat we meer moesten doen om deze vereniging te ondersteunen. Wij zijn een lokaal betrokken bedrijf en gaan met HCAW ook leuke activiteiten voor onze medewerkers organiseren.'