• Gezondheid check/registratie bij binnenkomst HCAW

  NOC*NSF heeft in samenwerking met de sportbonden besloten dat alle bezoekers van sportverenigingen die 18 jaar en ouder zijn zich moeten registreren en een gezondheidscheck moeten doen voordat zij het terrein van de club betreden. Vanaf zondag 27 september is het daarom verplicht dat leden en bezoekers van HCAW zich registreren. Dit geldt niet voor (jongste) jeugdspelers. Kortom, voor alle bezoekers van 18 jaar en ouder, alle familieleden, verzorgers en vrijwilligers van 18 jaar en ouder die ons complex betreden en/of plaatsnemen op het terras geldt dit wel. 
   
  Registreren bij de entree
  Registreren gaat via een QR-code. Deze code hangt bij de ingang van het terrein (en op de toegangsdeur van de kleedkamers en op het raam van het clubhuis). Scan de code met de camera van je telefoon, open de link en vul de korte vragenlijst in. Geen telefoon bij je? Vraag iemand in jouw buurt of hij/zij jou kan registeren met zijn/haar telefoon.
   
  Doe de gezondheidscheck
  Bij de entree van de club hangen posters met de QR-code. Hierbij kom je bij enkele vragen aangaande de gezondheid van jou en je gezinsleden/huisgenoten (opgesteld door het RIVM). Lees deze goed door! Zodra je alle vragen met 'NEE' kunt beantwoorden, registreer je je via deze QR-code en ben je welkom op ons terrein. Als je één of meer van deze vragen met 'JA' beantwoordt, verzoeken we je dringend om terug naar huis te gaan.
   
  We vragen enkel om je mailadres, naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden maximaal 2 weken bewaard voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Met het invullen van dit formulier geef je aan dat je de gezondheidscheck hebt gedaan.