• Spelerswisselingen bij Heren I

  Naast dat HCAW voor komend seizoen bij Heren I gaat werken met een nieuwe coaching staff (zie het vorige bericht op deze site) heeft zich tijdens de transferperiode, die in de nacht van zondag op maandag verstreken is, binnen de selectie van HCAW een aantal wijzigingen voorgedaan. Naast dat Lars Huijer en de neven Max en Victor Draijer (allen van Hoofddorp Pioniers) besloten de overstap naar HCAW te maken keren ook een aantal bekende gezichten terug in de Bussumse vallei. Zo spelen onder meer Jim Ploeger (L&D Amsterdam), Steven van Groningen (DSS/Kinheim) en Julian Goins (Curaçao Neptunus) in 2021 weer in het geel/blauw van HCAW.

  Ook krijgen een aantal jonge talenten vanuit HCAW 2 dit seizoen de mogelijkheid om de stap naar de Hoofdklasse te maken.
  Daarentegen verlaat ook een aantal spelers de club, zo zullen Luuk ter Beek en Gio de Graauw komend seizoen bijvoorbeeld uitkomen voor L&D Amsterdam en is Patrick Bok gestopt. Een volledig overzicht van de vertrekkers en de nieuwkomers vindt u hieronder:

  Nieuwkomers:
  Jules Cremer (Quick Amersfoort), Max Draijer, Victor Draijer (beiden Hoofddorp Pioniers), Julian Goins (Curaçao Neptunus), Steven van Groningen, Kevin Nieveld (beiden DSS/Kinheim), Lars Huijer (Hoofddorp Pioniers/Heidenheim Heideköpgfe, Duitsland), Jim Ploeger (L&D Amsterdam), Oliver van der Wijst Severino (L&D Amsterdam, gaat dit seizoen weer bij Nettuno, Italie, spelen), Ruben Dekker, Dion Frank, Jack Wagner (allen HCAW 2), Austis Gibbs, Hoofdcoach (De Hazenkamp), Roy Berrevoets, Assistent Coach (HCAW), Shane Gnade, Pitching Coach (HCAW 2).

  Vertrekkers:
  Luuk ter Beek, Gio de Graauw (beiden L&D Amsterdam), Patrick Bok (gestopt), Arthur Lugtmeijer, Johannes Verroen Garcia, Pascal Zegwaard (allen Quick Amersfoort), Raibiëntly Mercalina (onbekend), Dè Flanegin, Hoofdcoach (onbekend), Rudy Dirksen, Assistent Coach (gestopt).