• De HCAW Corona Teststraat

  De Hoofdklasse honkbal gaat starten vanaf 29 april 2021. 

  In de afgelopen weken is onderzocht hoe binnen de geldende maatregelen gezorgd kan worden dat er gewoon gespeeld kan worden. De regels binnen de huidige lockdown schrijven voor dat er in de topcompetities in Nederland wedstrijden gespeeld mogen worden, zo lang de spelers en speelsters getest worden op corona.  

  En voila, de HCAW Corona Teststraat is geboren! Vanaf afgelopen donderdag heeft een aantal vrijwilligers het spits afgebeten met het testen van de pitchers en catchers van ons hoofdklasse team. Vandaag was de rest van het team aan de beurt. 

  De spelers werden gevraagd om in de auto te blijven en via ingang A het terrein op te rijden. Na het afnemen van de test rijden ze via ingang B het terrein af en parkeren de auto in de buurt. Op het moment dat het testresultaat bekend is, worden zij gebeld en mogen ze - bij negatief resultaat - het terrein op komen om te starten met trainen.

  Een hele logistieke operatie die iets extra's vergt van de Hoofdklasse-spelers en vrijwilligers van HCAW. Wij zijn heel trots op alles en iedereen die dit mogelijk maakt; het clubhart klopt groots en meeslepend! 

  #trots #dankFrank