• 5 juni 2021: HCAW - Hoofddorp Pioniers

  Aanstaande zaterdag is de thuiswedstrijd van Heren 1 open voor publiek. Onder - bijna - gelijke voorwaarden als de vorige wedstrijden binnen deze Pilot is het mogelijk om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn.

   

  Reserveer snel je kaartje hier!

  Voor deze wedstrijd geldt:

  • een negatief testbewijs; een coronavaccinatiebewijs is helaas niet hetzelfde
  • een kaartje
  • een mondkapje
  • een zitplaats

  Op het terrein - in de open lucht - is een mondkapje dragen niet meer nodig. Wel even opzetten als je naar de toilet gaat (binnenruimte). De overige coronaregels blijven gehandhaafd (1,5m afstand etc.).

  Wij realiseren ons dat de situatie niet ideaal is, maar ons glas is halfvol; we mogen weer kijken en aanmoedigen!

  Hopelijk tot zaterdag!