• Zaterdag ook publiek welkom!

  Na twee weken waarin de Pilot Testen voor Toegang zeer succesvol is geweest is er vanuit de overheid besloten om de pilot te verlengen. Dat betekent dat ook zaterdag (5 juni 2021), bij de wedstrijd tussen HCAW en Hoofddorp Pioniers publiek welkom is.

  De wedstrijd tussen HCAW en Pioniers (starttijd 14.00 uur) is derhalve onder - bijna - gelijke voorwaarden te bezoeken als dat voorgaande twee weken het geval was.

  Voor deze wedstrijd MOET vooraf een kaartje worden gereserveerd. Dat kan hier.
  Daarnaast MOETEN bezoekers een negatief testresultaat kunnen tonen.

  Tijdens een event is het verplicht om een negatieve test te laten zien + je gereserveerde ticket + een identiteitsbewijs voordat je naar binnen mag om de wedstrijd te zien. Een afspraak voor een test kan worden gemaakt worden via www.testenvoortoegang.nl

  Wij raden je dan ook aan om gelijk een afspraak voor een test te maken. Je krijgt binnen 60 minuten na de test de uitslag dus hou hier rekening mee met het inplannen van je test.

  Het testbewijs moet de geteste persoon in de CoronaCheck-app zetten om bij de ingang van onze sportaccomodatie te kunnen laten zien. Heb je geen mobiele telefoon dan kan je de negatieve testuitslag ook uitprinten en meenemen. Zonder bewijs van een negatieve test mogen we je helaas niet binnen laten. Neem tevens een geldig legitimatiebewijs mee zodat we ook kunnen controleren of jij het bent. Neem tot slot ook een mondkapje mee, deze dien je namelijk te dragen als je naar het toilet wilt. Zodra je buiten bent mag het mondkapje af!

  De Pilot Testen voor Toegang schrijft verder voor dat iedereen die naar de wedstrijd komt kijken een vaste zitplaats heeft. Blijven staan is niet toegestaan.

  Anders dan voorgaande weken is het op het terrein, buiten in de open lucht, niet meer noodzakelijk een mondkapje te dragen.
  Het dragen van een mondkapje is wel noodzakelijk op het moment dat je naar het toilet gaat (binnenruimte).

  De overige coronaregels blijven gehandhaafd. Zitten kan op 1,5 meter van elkaar, tenzij u met elkaar tot hetzelfde huishouden behoort. Geeft dat bij binnenkomst alstublieft even aan aan de mensen met de gele hesjes. Ga niet zelf zomaar het aangebrachte tape verwijderen.

  De kantine is tijdens de wedstrijd door middel van een afhaalpunt geopend.

  Roken is op ons terrein niet toegestaan. Dat kan enkel buiten het hek. Nadat u even bent gaan roken mag u uiteraard weer gewoon naar binnen.

  Wij realiseren ons dat de situatie niet ideaal is, maar ons glas is halfvol; we mogen weer kijken en aanmoedigen!

  Hopelijk tot zaterdag!