• HCAW doet goede zaken!

    Na een onderbreking van drie weken vanwege deelname van het Nederlands Team aan het Olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Mexico kwamen de honkballers van HCAW dit weekeinde weer in actie. Dankzij twee mooie overwinningen op naaste concurrent Twins
    Oosterhout hebben de Bussumers de tweede plaats op de ranglijst weer in handen. Omdat Twins Oosterhout vorige week twee van de drie inhaalwedstrijden tegen DSS/Kinheim in winst wist om te zetten moesten de Bussumers de tweede plaats op dat moment even uit handen geven. Dankzij de twee winstpartijen van donderdagavond (4-6) en zaterdagmiddag (5-1) is de Bussumse ploeg nu weer in het bezit van de tweede plaats. Het laatste duel uit het drieluik met Twins Oosterhout werd zondagmiddag, bij een stand van 2-2 in de tweede helft van de tweede inning, gestaakt vanwege hevige regenval.. Dit duel zal morgenavond worden uitgespeeld.

    De strijd om de tweede plaats op de ranglijst krijgt aanstaande donderdag al direct een vervolg. Dan begint voor HCAW een serie van drie wedstrijden met L&D Amsterdam als tegenstander. Ook de Amsterdammers zijn een directe concurrent van de Bussumers. Beide
    ploegen hebben op dit moment negenentwintig punten, alleen heeft HCAW één wedstrijd minder gespeeld.

    Omdat de Amsterdammers volgende week deelnemen aan het EuropaCup-toernooi, dat dit jaar in Ostrava (Tsjechië) plaatsvindt ziet het verloop van de serie wedstrijden er deze week iets anders uit dan te doen gebruikelijk. Zowel aanstaande donderdag- als vrijdagavond treffen beide ploegen elkaar op Sportpark Ookmeer In Amsterdam. Beide dagen wordt om 19.30 uur de eerste bal gegooid. Zaterdagmiddag (aanvang 14.00 uur) wordt het drieluik dan in Bussum afgesloten. Zondag zijn beide ploegen vrij.