• HCAW Heren I organiseert BBQ op Hemelvaartsdag

  Aanstaande donderdag - 26 mei - Hemelvaartsdag, speelt Heren I een zeer belangrijke wedstrijd tegen het team van L&D Amsterdam. Vanaf 14.00 uur kruisen onze (dit seizoen nog altijd ongeslagen!) jongens de degens met de regerend landskampioen.

  Het belooft een spannende middag te worden in onze eigen Rob Hoffmann Vallei. Kom jij het team naar de overwinning schreeuwen tijdens deze belangrijke wedstrijd? Voor HCAW-leden, vrijwilligers en sponsoren is de toegang gratis.

  Na afloop van de wedstrijd vindt er een BBQ plaats met onze spelers van Heren I en de tegenstanders L&D Amsterdam blijven ook gezellig barbecuen.

  Kom jij/komen jullie ook? We beloven een gezellig samenzijn met dito muziek en de gelegenheid om de spelers eens buiten het veld te treffen en een praatje met ze te maken!

  De kosten voor deze BBQ bedragen 17,50 euro per persoon en 10,00 euro voor (kleine) kinderen exclusief drank. Let op: inschrijven kan tot aanstaande dinsdag - 24 mei - 17.00 uur.

  Inschrijven doe je door te mailen naar tophonkbal@hcaw.nl. Vermeld daarbij je naam, je mobiele telefoonnummer en het aantal personen dat je inschrijft. Betalen kan (vooraf) via een Tikkie.

  Wij hebben er zin in en hopen er weer een ouderwets gezellige dag van te maken. Tot donderdag!