• Belangrijk bericht van de TC van HCAW

  Beste ouders en spelers,

  We hopen dat je een heerlijke zomervakantie hebt gehad. Nu we de tweede helft van ons seizoen ingaan, hebben we enkele zorgen die we willen wegnemen.

  Het is ons opgevallen dat sommige van onze jeugdwedstrijden erg intens worden. Hoewel dat deels de geest is van een goede competitiegame, zijn sommige van deze momenten uit de hand gelopen en dat is zorgwekkend.

  We hebben gehoord dat ouders tegen scheidsrechters schreeuwen, spelers die geen respect tonen voor scheidsrechters, coaches en andere spelers. Hierdoor voelen onze spelers, ouders, scheidsrechters en zelfs coaches zich onveilig op het veld.

  We willen u er even aan herinneren dat dit soort gedrag onaanvaardbaar is. Als club willen we dat iedereen deel uitmaakt van onze gemeenschap en zich veilig voelt bij wedstrijden.

  De acties van onze ouders worden door onze kinderen geobserveerd en zullen vaak ook in hun gedrag worden weerspiegeld. We willen dat onze ouders een positief rolmodel zijn voor onze spelers, dus toon respect, beleefdheid en toon positieve steun aan alle spelers, coaches, officials en toeschouwers bij elke wedstrijd, training of ander evenement dat door onze club wordt gehouden.

  In de toekomst zal elk onsportief gedrag ertoe leiden dat een coach, speler of ouder uit de wedstrijd wordt gezet.

  Wij hopen u hiermee goed te hebben geïnformeerd. Neem bij vragen of opmerkingen contact op met de TC.

  Sportieve groeten,

  TC HCAW